FREEMEN

To były dobre czasy ;)

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Moda

#16 2007-06-28 22:48:52

vlada

sojusznik

Punktów :   

Re: Fuzja z SYNERGIA

Ja jestem przeciw fuzji, a za rozwojem naszego sojuszu.

#17 2007-06-28 22:56:09

kondor

sojusznik

Punktów :   

Witam, ja jestem u Was nowy , ale głosowałem przeciw fuzji. Moim zdaniem lepszy nawet mały sojusz , ale zgrany i złożony z ludzi którzy chcą z sobą być - a nie tylko "statystyki i statystyki"
pozdrawiam.

#18 2007-06-28 22:56:21

KUBISZON

sojusznik

Punktów :   

Wodzu sory ale po przeczytaniu tego jestem jeszcze bardziej na nie niz przedtem pozatym jak na 55 miejsce to chyba nie radzimy sobie az tak zle. Niedawno bylismy na 79 miejscu i to chyba w zeszlym tygodniu albo jakos tak.

#19 2007-06-28 22:58:04

the_ace

sojusznik

Punktów :   

Ja bylem za fuzja, ale pod pewnymi warunkami:
1. przestali by klasyfikowac graczy wedlug popa i zaczeli wedlug armii
2. przyjeli by wszystkich graczy z naszego sojuszu
3. przywodcy freemen nadaliby pelne uprawnienia do zarzadzania

Teraz widze ze wiekszosc z was jest sceptycznie do tego nastawiona - wiec ja tez

#20 2007-06-28 23:01:59

rezoon

Administrator

Punktów :   

KUBISZON napisał:

Wodzu sory ale po przeczytaniu tego jestem jeszcze bardziej na nie niz przedtem pozatym jak na 55 miejsce to chyba nie radzimy sobie az tak zle. Niedawno bylismy na 79 miejscu i to chyba w zeszlym tygodniu albo jakos tak.

a ja pamiętam czasy jak zaczynaliśmy wojnę z bos - byliśmy na 150 miejscu

#21 2007-06-28 23:03:08

TroleX

Administrator

Punktów :   

albo widzę to tak niech rozbudują ambasadę na full i gracze fity-fifty jest nas w sam raz 25 i od nich też z 25 i kwita nie pasuje peszek a nazwa mi nie podchodzi na pewno nie będzie tak jak on tego chce i nie będzie żadnej rady rezoon ma być na równi z nim

" Idzie diabeł przez piekło... oj do licha jak ciepło...  wszystkie diabły wyzdychały został tylko jeden mały...
   jeden tylko żył i gorzołke pił "

#22 2007-06-28 23:07:36

rezoon

Administrator

Punktów :   

the_ace napisał:

Ja bylem za fuzja, ale pod pewnymi warunkami:
1. przestali by klasyfikowac graczy wedlug popa i zaczeli wedlug armii
2. przyjeli by wszystkich graczy z naszego sojuszu
3. przywodcy freemen nadaliby pelne uprawnienia do zarzadzania

Teraz widze ze wiekszosc z was jest sceptycznie do tego nastawiona - wiec ja tez

Jak widzisz z tego co wkleiłem - klasyfikacja wg popa będzie nadal. Mimo, że to miała być fuzja to ovsky mówi natychmiast nie nowej nazwie, mówi też o radzie, że będziemy mieć członka. To raczej miałoby być przejęcie a nie fuzja. Słowo "fuzja" miałaby być taką marchewką żebyśmy poczuli się lepiej.
To ja już widzę, że 7/7 zaproszonych przez nich bezpośrednio jest przeciw. Co prawda nie wypowiedział się lawyer, ale pozwolę sobie zgadnąć za niego . Multimetr od razu im odmówił

#23 2007-06-28 23:40:53

radi333

sojusznik

5988007
Punktów :   

Gdyby mi zaproponowali też byłbym przeciw to że jesteśmy na 55 miejscu nie oznacza że jesteśmy 55 sojuszem co do siły Wiele sojuszy jest wyżej nas tylko dlatego że jest ich więcej Rozwijajmy się dalej i na tym etapie gry nie przejmujmy się statystykami bo one nic nie znaczą.

#24 2007-06-29 00:28:20

Drako12

sojusznik

1266345
Punktów :   

Czas na moją wypowiedz Jeżeli chodzi o Duże i silne sojusze mam doświadczenie w tym Temacie był czas ze nasz sojusz pacząc na statystyki był na 19 miejscu i sami zobaczcie co się z nami stało.
Gwarantuje wam że oni mają w tym interes !!!!!!!
Dla nich nawet interesem Może być podrośniecie w Statystkach   A to w najlepszym przypadku !!!
Mogą mieć wojnę z jakimś  Sojuszem nie powiedziane że Taka wojna jest napisana na stronie sojuszu.
Może jakaś wojna im się szykuje i chcą się wzmocnić
Może muszą być podrosnąć w statystach żeby mieć z kimś sojusz.
Mogę jeszcze wiele wymieniać ....
1 Czemu nie chcą zmienić nazwy ??? Bo mogło by to oznaczać ze jakiś sojusz ich przejął Jak by do tego ktoś zobaczył nie znane osoby w Radzie i na wysokich stanowiskach to myśl tylko ta jedna
2 Czemu Rezoon ma nie być na równym stanowisku Bo by nie mieli Całkowitej Kontroli nad Sojuszem.
Czego Tak Naprawdę Chcą Możemy śię tylko Domyślać

Moje doświadczenie z 5 s Byłem w sojuszu Który przeżył Fuzje (byłem właśnie w tym Słabszym Sojuszu Tym przejętym )
1Liderka naszego sojuszu Dostała Większą władze niż sam założyciel sojuszu Dzięki czemu mieliśmy my pełnie władzy pierwsza rzecz Kurtą zrobili Ci którzy nas przejęli Zniszczyli naszych wrogów na Całego
2 Na stronie Sojuszu widniał opis Ze nastąpiła Fuzja sojuszu pppp z sojuszem rrrrr

Oni chcą nas po prostu wchłonąć  JESTEM PRZECIW FUZJI

#25 2007-06-29 00:29:49

TroleX

Administrator

Punktów :   

dobierajmy skład staranni i zawsze wygramy wiedząc że można liczyć na kogoś innego posuwamy sie całą siłą po mimo ich strat ale nadrabiamy to dzięki innym którzy w tej chwili czuwają ale sie okaże bo jak do tej pory sprawdziło sie raptem hmm może z 11 graczy no może po zwiększeniu defa będą teraz go chętniej używać wszyscy

" Idzie diabeł przez piekło... oj do licha jak ciepło...  wszystkie diabły wyzdychały został tylko jeden mały...
   jeden tylko żył i gorzołke pił "

#26 2007-06-29 00:34:31

rezoon

Administrator

Punktów :   

TroleX napisał:

dobierajmy skład staranni i zawsze wygramy wiedząc że można liczyć na kogoś innego posuwamy sie całą siłą po mimo ich strat ale nadrabiamy to dzięki innym którzy w tej chwili czuwają ale sie okaże bo jak do tej pory sprawdziło sie raptem hmm może z 11 graczy no może po zwiększeniu defa będą teraz go chętniej używać wszyscy

niektórzy nie mieli okazji się wykazać ...

#27 2007-06-29 00:35:48

rezoon

Administrator

Punktów :   

Drako12 napisał:

Czas na moją wypowiedz [..]
Oni chcą nas po prostu wchłonąć  JESTEM PRZECIW FUZJI

Dzięki, to cenne co powiedziałeś. Już np. wiem, że chcą mieć sojusz z kimś silnym... i że atakował ich kreon.

#28 2007-06-29 11:51:35

Dagoriamix

sojusznik

Fuzja zazwyczaj jest pożądana.
Ale nie na tych warunkach co proponują SYN..
Tak jak napisał w pewnym miejscu rezoon- tam bardziej wyglada na wyścig szczórów niż na budowanie mocnego sojuszu.

Rezoon ostatnio mnie troche zjechał za pewne blędy (z młodości) a i tak wole zostać tu niż iść gdzieś indziej - nawet jesli jest to jakiś sojusz z wysokim TOP. Mogą mieć dużo POPa i być niezłymi faremkami.
Zostaje z freemen (no chyba że naczalstwo coś zmieni).
Rada rządzi - wojsko wykonuje.

#29 2007-06-29 18:58:49

rezoon

Administrator

Punktów :   

A tutaj moja odmowa i odpowiedź:

ovsky:
    Wasza decyzja. raczej juz nie zbudujecie większego własnego sojuszu bo gracze przechodzą do sojuszy najsilniejszych nie odwrotnie. Ja gram na Travianie juz długo i wiem że na kazdym s liczy się garstka sojuszy i to one rywalizują o wygraną na s. Raczej w 25 nie wygracie na serwerze, ale trudno. Z warunkami pokojowymi zobacz co się da zrobić, bo podpisujemy tylko z TOP20. Ale jeśli nic z tego nie będzie to nic nie szkodzi na przeszkodzie żeby dalej "się nie ruszać" xD. pozdrawiam

Niestety odmawiamy. Wszyscy najlepsi gracze stwierdzili, że chcą grać jak do tej pory (tylko jeden się wahał).
To już 3 próba fuzji z większym sojuszem ...
Uzgodniliśmy też wspólnie, że w przyszłości nie będziemy już nawet próbować, bo chyba nie ma sensu - to już któryś raz. Tym razem podyskutowaliśmy sobie na temat sensu grania, czy robimy wszystko żeby mieć bezpieczne własne siedzenia, czy bawimy się jak do tej pory, czyli od 0 budujemy własny. W sumie to się tego nie spodziewałem. Tylko jedna osoba w głosowaniu była na tak. Później z resztą zmieniła zdanie sama.
Jeżeli uważacie to za sensowne to chętnie podpiszemy z Wami NAPa - do tej pory nie ruszaliśmy się więc można to jakoś ukonstytuować.

pozdrawiam

#30 2007-06-29 19:34:02

Rkarcz

sojusznik

7780777
Punktów :   

rezoon napisał:

ovsky:
    Wasza decyzja. raczej juz nie zbudujecie większego własnego sojuszu bo gracze przechodzą do sojuszy najsilniejszych nie odwrotnie. Ja gram na Travianie juz długo i wiem że na kazdym s liczy się garstka sojuszy i to one rywalizują o wygraną na s. Raczej w 25 nie wygracie na serwerze, ale trudno. Z warunkami pokojowymi zobacz co się da zrobić, bo podpisujemy tylko z TOP20. Ale jeśli nic z tego nie będzie to nic nie szkodzi na przeszkodzie żeby dalej "się nie ruszać" xD. pozdrawiam

Aaa tam [pii ] jak polamany, moze niech zrobi statystyke ile sojuszy jest w TOP20 i nie zmienialo formy... Zreszta TOP20 to TOP-POP, a nie TOP-OFF, wiec nie wiem o co mu chodzi... ;-)))

Stopka forum

RSS