FREEMEN

To były dobre czasy ;)

#31 2007-06-24 21:12:34

KUBISZON

sojusznik

Punktów :   

Re: Wielka Fuzja

#32 2007-06-24 22:20:01

the_ace

sojusznik

Punktów :   

Dobra ja juz sie w tym pogubilem cokolwiek zadecydujeciecie to ja jestem z wami. Jednak radzil bym to forum zostawic jako swego rodzaju backdoor gdyby cos nie wypalilo a dla potrzeb nowego sojuszu stworzyc nowe.

#33 2007-06-24 22:25:59

rezoon

Administrator

Punktów :   

the_ace napisał:

Dobra ja juz sie w tym pogubilem cokolwiek zadecydujeciecie to ja jestem z wami. Jednak radzil bym to forum zostawic jako swego rodzaju backdoor gdyby cos nie wypalilo a dla potrzeb nowego sojuszu stworzyc nowe.

dobry pomysł - prawdopodobnie stworzymy jakąś zastrzeżoną strefę tylko widoczną dla nas - coś takiego jak pisał Trolu

#34 2007-06-24 23:22:15

TroleX

Administrator

Punktów :   

dokładnie tak każdy z sojuszy będzie miał osobną strefę no co prawda ja i rezoon mam trochę więcej do wglądu jako admini ale to sie wytnie nawet sie nie skapniecie że są nowe fora tylko muszę być pewny na ile sie dzielimy i czy ktoś z nich życzy sobie jakieś inne fora niż u nas ale najpierw  zrobię im takie same potem jak coś to im poprawię wedle uznania i planuje stworzyć jeszcze offtopica i każdy będzie miał tam dostęp znajdą się tam typowe gry na forach czyli skojarzenia, historyjki   i takie duperele kto będzie chciał to będzie pisał choć przyznam że to nudne aha i co do obrazków w galerii z nich każdy będzie mógł korzystać więc jeśli chcecie zamieszczać obrazy tylko dla naszego sojuszu to w postach nie galerii jak to zrobić jest opisane w przydatnych rzeczach ewentualne pytania do mnie lub do rezoona no i chatbox będzie wspólny pewnie sie wam to nie podoba ale mi też bardziej sie podobało jak był tylko w naszych rękach ale cóż trzeba sie dzielić (surki nie rozdaje )

" Idzie diabeł przez piekło... oj do licha jak ciepło...  wszystkie diabły wyzdychały został tylko jeden mały...
   jeden tylko żył i gorzołke pił "

#35 2007-06-25 07:28:25

Drako12

sojusznik

1266345
Punktów :   

Ogólnie chciałem wszystkich powitać
Z T+ wybrałem graczy tylko takich co mają ponad 400 popa i nie są zbyt daleko
nie wiem jak to u was wygląda i za kogo mnie macie jak mnie odbieracie
ale chciał bym prosić o zaproszenie Gracza dunio
to chyba na tyle

pozdrawiam

#36 2007-06-25 08:46:37

Tempus

sojusznik

Punktów :   

jeżeli chodzi o fuzję podążam lojalnie za wami:)
<tak sobie siedzę, w pracy na kacu i czytam...>

,,...to nie sztuka zabić kruka, sztuką świeżą gołą dupą zabić jeża..."

#37 2007-06-25 20:39:36

TroleX

Administrator

Punktów :   

może kiepskie przywitanie na początek ale cóż witam wszystkich nowych członków traktujmy sie jako jedno nie jako podział T+ i Freeman

" Idzie diabeł przez piekło... oj do licha jak ciepło...  wszystkie diabły wyzdychały został tylko jeden mały...
   jeden tylko żył i gorzołke pił "

Stopka forum

RSS