To były dobre czasy ;)
the_ace napisał:
Dobra ja juz sie w tym pogubilem cokolwiek zadecydujeciecie to ja jestem z wami. Jednak radzil bym to forum zostawic jako swego rodzaju backdoor gdyby cos nie wypalilo a dla potrzeb nowego sojuszu stworzyc nowe.
dobry pomysł - prawdopodobnie stworzymy jakąś zastrzeżoną strefę tylko widoczną dla nas - coś takiego jak pisał Trolu
dokładnie tak każdy z sojuszy będzie miał osobną strefę no co prawda ja i rezoon mam trochę więcej do wglądu jako admini ale to sie wytnie nawet sie nie skapniecie że są nowe fora
tylko muszę być pewny na ile sie dzielimy
i czy ktoś z nich życzy sobie jakieś inne fora niż u nas ale najpierw zrobię im takie same potem jak coś to im poprawię wedle uznania
i planuje stworzyć jeszcze offtopica
i każdy będzie miał tam dostęp znajdą się tam typowe gry na forach czyli skojarzenia, historyjki i takie duperele kto będzie chciał to będzie pisał choć przyznam że to nudne
aha i co do obrazków w galerii z nich każdy będzie mógł korzystać więc jeśli chcecie zamieszczać obrazy tylko dla naszego sojuszu to w postach nie galerii jak to zrobić jest opisane w przydatnych rzeczach ewentualne pytania do mnie lub do rezoona
no i chatbox będzie wspólny
pewnie sie wam to nie podoba ale mi też bardziej sie podobało jak był tylko w naszych rękach ale cóż trzeba sie dzielić
(surki nie rozdaje
)
Ogólnie chciałem wszystkich powitać
Z T+ wybrałem graczy tylko takich co mają ponad 400 popa i nie są zbyt daleko
nie wiem jak to u was wygląda i za kogo mnie macie jak mnie odbieracie
ale chciał bym prosić o zaproszenie Gracza dunio
to chyba na tyle
pozdrawiam
może kiepskie przywitanie na początek ale cóż witam wszystkich nowych członków
traktujmy sie jako jedno nie jako podział T+ i Freeman